Covim Gold Arabica E.S.E. POD
100% Arabica
Kávépárna (44mm), ℮ 175g (25 x 7g)

Prémium kategóriás termék az arabica kávé rajongóinak. Ezt a keveréket kizárólag arabica fajtákból a legjobb termőterületekről (Brasil Santos, Colombia, Costa Rica, Guatemala és Santo Domingo ) állították össze. Bódítóan illatos kávé készíthető belőle, mely karamell, méz és maláta ízjegyeket mutat. Savassága az arabica kávéknak köszönhetően élénk, de kiegyensúlyozott. Egy eszpresszó az igazi ínyenceknek.

Dobozonként 25 darab, egyenként csomagolt E.S.E. (Easy Serving Espresso) POD (filterpapírba tömörített őrölt kávé párnák) a mindig friss aromáért.

Az E.S.E. POD rendszer előnyei

  • Magas kompatibilitásA legtöbb eszpresszó technológiával működő géppel használható. Ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba.

    RugalmasA technológiának köszönhetően egy percen belül készíthető el egy magasabb koffeintartalmú tartalmú Covim Orocrema az egyik vendégnek, majd egy Covim Koffeinmentes a következőnek.
  • Kényelmes és gyorsMivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

    Mindig kiválóA presszókávé minősége standard, nem mutat ingadozást.

    Higiénikus és könnyen tisztán tarthatóNincs zacc, csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után

Covim Gold Arabica E.S.E. POD kávépárna Covim Gold Arabica E.S.E. POD kávépárna jellemzői

 
Jelenlegi raktárszint
4000 Ft/doboz
160 Ft/db
3149 Ft + ÁFA/doboz
125,99 Ft + ÁFA/db
» Covim E.S.E. POD kávépárnák tesztje «