Covim Granbar E.S.E. POD
50% Arabica | 50% Robusta
Kávépárna (44mm), ℮ 175g (25 x 7g)

Egy keverék, mely 50% arabica kávéból áll (Brasil Santos, Colombia, Costa Rica, Guatemala és Santo Domingo területekről), amihez 50% minőségi Robusta társul (délkelet Ázsia és Afrika területeiről). Krémes, testes kávé, ez már csapoláskor is jól látszik. Kiváló bármilyen felhasználási célra. Ristretto vagy presszókávé, esetleg tejes italok alapjaként, bárhol jól teljesít majd. Közepes koffeintartalma miatt a nap bármely szakában fogyasztható. Csokoládés-karamelles-kakaós ízjegyekkel és kiegyensúlyozott savakkal válik igazi klasszikus olasz presszókávévá.

Dobozonként 25 darab, egyenként csomagolt E.S.E. (Easy Serving Espresso) POD (filterpapírba tömörített őrölt kávé párnák) a mindig friss aromáért.

Az E.S.E. POD rendszer előnyei

  • Magas kompatibilitásA legtöbb eszpresszó technológiával működő géppel használható. Ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba.

    RugalmasA technológiának köszönhetően egy percen belül készíthető el egy magasabb koffeintartalmú tartalmú Covim Orocrema az egyik vendégnek, majd egy Covim Koffeinmentes a következőnek.
  • Kényelmes és gyorsMivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

    Mindig kiválóA presszókávé minősége standard, nem mutat ingadozást.

    Higiénikus és könnyen tisztán tarthatóNincs zacc, csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után

Covim Granbar E.S.E. POD kávépárna Covim Granbar E.S.E. POD kávépárna jellemzői

 
Jelenlegi raktárszint
3750 Ft/doboz
150 Ft/db
2952 Ft + ÁFA/doboz
118,11 Ft + ÁFA/db
» Covim E.S.E. POD kávépárnák tesztje «