Covim Koffeinmentes E.S.E. POD
(Decaffeinato Suave)
50% Arabica | 50% Robusta
Kávépárna (44mm), ℮ 175g (25 x 7g)

Édes és krémes. Igazi eszpresszó kávé koffein nélkül. Azoknak sem kell mellőzniük a presszókávé élményét, akik érzékenyebbek a koffeinre. Ezt a kávét bátran felhasználhatjuk a nap bármely szakában, így akár egy késő esti cappuccino, vagy latte alapjául is jó szolgálatot tesz. A koffein hiánya miatt kifejezetten édes cukor nélkül is. Fogyasztásakor csokis-gabonás-karamelles ízjegyekkel találkozhatunk, ami élénk savakkal zárul.

Dobozonként 25 darab, egyenként csomagolt E.S.E. (Easy Serving Espresso) POD (filterpapírba tömörített őrölt kávé párnák) a mindig friss aromáért.

Az E.S.E. POD rendszer előnyei

  • Magas kompatibilitásA legtöbb eszpresszó technológiával működő géppel használható. Ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba.

    RugalmasA technológiának köszönhetően egy percen belül készíthető el egy magasabb koffeintartalmú tartalmú Covim Orocrema az egyik vendégnek, majd egy Covim Koffeinmentes a következőnek.
  • Kényelmes és gyorsMivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

    Mindig kiválóA presszókávé minősége standard, nem mutat ingadozást.

    Higiénikus és könnyen tisztán tarthatóNincs zacc, csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után

Covim Koffeinmentes (Suave) E.S.E. POD kávépárna Covim Koffeinmentes (Suave) E.S.E. POD kávépárna jellemzői

 
Jelenlegi raktárszint
4000 Ft/doboz
160 Ft/db
3149 Ft + ÁFA/doboz
125,99 Ft + ÁFA/db
» Covim E.S.E. POD kávépárnák tesztje «