Covim Orocrema E.S.E. POD
25% Arabica | 75% Robusta
Kávépárna (44mm), ℮ 175g (25 x 7g)

Egy igazi erős reggeli olasz kávé. Kifejezetten vastag, nagy krémmel rendelkező italt csapolhatunk ebből a kávépárnából. Tejszínesen testes és magas koffeintartalommal rendelkezik. A kiváló robusta fajtáknak köszönhetően ízében letisztult, csokoládé és kakaó érezhető, míg savasságát egy leheletnyi arabica kávé teszi teljessé. Egyesek szerint különböző trópusi fák is felfedezhetők illatában.

Dobozonként 25 darab, egyenként csomagolt E.S.E. (Easy Serving Espresso) POD (filterpapírba tömörített őrölt kávé párnák) a mindig friss aromáért.

Az E.S.E. POD rendszer előnyei

  • Magas kompatibilitásA legtöbb eszpresszó technológiával működő géppel használható. Ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba.

    RugalmasA technológiának köszönhetően egy percen belül készíthető el egy magasabb koffeintartalmú tartalmú Covim Orocrema az egyik vendégnek, majd egy Covim Koffeinmentes a következőnek.
  • Kényelmes és gyorsMivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

    Mindig kiválóA presszókávé minősége standard, nem mutat ingadozást.

    Higiénikus és könnyen tisztán tarthatóNincs zacc, csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után

Covim Orocrema E.S.E. POD kávépárna Covim Orocrema E.S.E. POD kávépárna jellemzői

 
Jelenlegi raktárszint
3750 Ft/doboz
150 Ft/db
2952 Ft + ÁFA/doboz
118,11 Ft + ÁFA/db
» Covim E.S.E. POD kávépárnák tesztje «